Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βάζουμε τα αυγά και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψουν λίγο.Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια ανακατεύουμε και τέλος το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα.Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς με σύρμα μέχρι να κοχλασει η κρέμα μας. Όταν...