Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
Αρχικά, καθαρίζουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε φέτες.
Σε μια κατσαρόλα, στρώνουμε το σέλινο κάτω-κάτω και τις πιπεριές. Στη συνέχεια, χαράζουμε τα ψάρια, και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα. Πάνω τους βάζουμε τις φέτες ντομάτας και προσθέτουμε λίγο νερό, λεμόνι και λάδι. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη Αλοννήσου, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για 20 με 25 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα περιχύνοντας τα ψάρια με το ζουμί τους.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.