Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο (ή ένα άλλο τηγάνι αν δεν έχετε) και σοτάρετε μέσα σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι, το μπέικον και τις πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν καλά, χωρίς όμως να ροδίσουν. Προσθέτετε τα μανιτάρια,...