Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Κοσκινίζουμε 500 γραμμάρια αλεύρι σε μια λεκάνη.Κοσκινίζουμε 500 γραμμάρια αλεύρι σε μια λεκάνη.Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, λίγο νερό και ζυμώνουμε το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μια λεία ζύμη.Την αφήνουμε για λίγη ώρα στην άκρη.Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, ρίχνουμε 200...