Αχλάδι ποσέ με κρέμα σοκολάτας και αμύγδαλο

Αχλάδι ποσέ με κρέμα σοκολάτας και αμύγδαλο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Βήμα 1 Εκτέλεση Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το κοτσανάκι τους.Βήμα 2 Τοποθετείτε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το λευκό κρασί.Βήμα 3 Σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν.Βήμα 4 Όση ώρα βράζουν τα...