Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C. Βουτυρώστε ένα ταψάκι 23 cm , καλύψτε το κάτω μέρος με χαρτί ψησίματος, βουτυρωστε το χαρτί και αφήστε το στην άκρη.Λιώστε τη μαύρη σοκολάτα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων ή μπεν μαρι (κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε πώς να λιώσετε τη σοκολάτα),...