ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουνουπίδι στην κατσαρόλα με ρεβύθια, ανανά και κάρι
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη
Εξισορροπούμε την έντονη γεύση του κουνουπιδιού με τον ανανά και το κάρι και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ