Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Δροσερό και πρωτότυπο γλύκισμα για όλες τις περιστάσεις Για το παγωτό βανίλια Σε ένα λεκανάκι αδειάζουμε το χλιαρό γάλα.Διαλύουμε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως το μέλι.Ρίχνουμε στο μπολ...