Χωριάτικη τερίνα με μαυροδάφνη Πατρών

Χωριάτικη τερίνα με μαυροδάφνη Πατρών

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για την τερίνα χοιρινού, διαλέγουμε σπάλα και λαιμό. Τα ψιλοκόβουμε εμείς με το μαχαίρι ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα ψιλοκόψει (όχι στη μηχανή του κιμά) με το χέρι πολύ ψιλά.Καθαρίζουμε με κοφτερό μαχαίρι τα συκωτάκια πουλιών από τους τένοντες και τις μεμβράνες. Τα...