Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τη γλυκιά ρυζόπιτα με φύλλο, ξεπλένουμε πρώτα το ρύζι σε λεπτό σουρωτήρι, μέχρι το νερό να βγει διάφανο. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.Βράζουμε το νερό με το βούτυρο, σε κατσαρόλα και προσθέτουμε το ρύζι και τον κρόκο Κοζάνης. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για...