Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν al dente σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.Στο μεταξύ προθερμαίνετε το φούρνο κι ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι. Το ανακατεύετε με σύρμα...