Φαρφάλες με σολομό και μπρικ

Φαρφάλες με σολομό και μπρικ

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 450 γρ. φαρφάλες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γρ. καπνιστό σολομό
  • 1 σφηνάκι vodka
  • 2 σφηνάκια χυμό πορτοκάλι
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • λίγο μπρικ


Οδηγίες παρασκευής

Βράζουμε τις φαρφάλες al dente.

Κόβουμε το σολομό σε λωρίδες.

Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.

Καίμε το λαδι στο τηγάνι.

Σοτάρουμε κρεμμυδάκια και σολομό παρέα.

Σβήνουμε με τη βότκα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Ανακατεύουμε λίγο και ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού.

Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει και μόλις τραβήξει τα πολλά υγρά, προσθέτουμε τις φαρφάλες.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω άνηθο.

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με μπρικ.

Καλή μας όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.