Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170ο C στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και το αφήνουμε στην άκρη. Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει και χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο και τις 2 ζάχαρες μέχρι να...