Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για το καραμελένιο φύλλο Αλέθουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο στο μπλέντερ να γίνει σκόνη.Ανοίγουμε τα φύλλα από τη συσκευασία. Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο κρούστας σε όλη την επιφάνεια του και πασπαλίζουμε με τριμμένο αμύγδαλο -ζάχαρη. Τοποθετούμε επάνω να εφάπτεται το δεύτερο...