Κοτόπουλο με αγκινάρες και σος μπερνέζ

Κοτόπουλο με αγκινάρες και σος μπερνέζ

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Ετοιμάζετε πρώτα τη σος μπερνέζ: Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το κρασί με τα κρεμμυδάκια, το εστραγκόν, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μέχρι να εξατμιστεί και να μείνουν μόνο 1-2 κουταλιές υγρού. Ταυτόχρονα, λιώνετε το βούτυρο σε ένα άλλο κατσαρολάκι σε χαμηλή...