Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το αλεύρι ζυμωτό, το κανονικό και το νερό και ζυμώνετε σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο για 7 λεπτά.Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το αλεύρι ζυμωτό, το κανονικό και το νερό και ζυμώνετε σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο για 7 λεπτά.Η θερμοκρασία των...