Σπιτικό ψωμί με γραβιέρα γεμιστό με λουκάνικα Τζουμαγιάς

Σπιτικό ψωμί με γραβιέρα γεμιστό με λουκάνικα Τζουμαγιάς

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το αλεύρι ζυμωτό, το κανονικό και το νερό και ζυμώνετε σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο για 7 λεπτά.Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το αλεύρι ζυμωτό, το κανονικό και το νερό και ζυμώνετε σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο για 7 λεπτά.Η θερμοκρασία των...