Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, το κορν φλάουρ, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει ανακατεύοντας συχνά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 10...