Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Νόστιμη σάλτσα που ταιριάζει πολύ με ρύζι Σοτάρουμε τις μελιτζάνες και το σκόρδο. Προσθέτουμε το δυόσμο, την κέτσαπ, το τσίλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 30 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι με 1 κούπα αλατισμένο νερό ανακατεύοντας, αν δούμε ότι θέλει...