Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Περνάτε τα κολοκυθάκια από το μέτριο του τρίφτη, τα αλατίζετε ελαφρά και τα βάζετε μέσα σε σουρωτήρι για 1 τουλάχιστον ώρα, για να στραγγίσουν καλά. Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.Βήμα 2 Χτυπάτε τα 2 αβγά σε ένα μπολ μέχρι να αφρίσουν και ανακατεύετε μέσα το...