Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
Για τη γαρνιτούρα:
Τοποθετούμε τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ και ομογενοποιηθούν.
Αν το μείγμα μας βγει πολύ σφιχτό, μπορούμε να το αραιώσουμε με λίγο νερό.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε νερό ή ζωμό ψαριού και τον αφήνουμε να πάρει μια βράση σε δυνατή φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το ρίχνουμε στο υγρό στοιχείο.
Φροντίζουμε να γυρίσουμε πλευρά, το καταλαβαίνουμε μόλις το φιλέτο ανέβει στην επιφάνεια και το βγάζουμε σε περίπου 15 λεπτά, αναλόγως με το πάχος του φιλέτου.
Κόβουμε με το χέρι τη ροκά και το μαρούλι και τα το τοποθετούμε σε μια μπασίνα.
Μαρινάρουμε τη σαλάτα μας προσθέτοντας το λαδολέμονο και τις τεμαχισμένες καπνιστές ελιές.
Στήνουμε το πιάτο μας τοποθετώντας το ψάρι και περιχύνοντας το με την πέστο.
Τέλος, γαρνίρουμε το πιάτο μας με τη σαλάτα.
Καλή μας όρεξη
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.