Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C στον αέρα για να ψήσουμε την εύκολη και γρήγορη ζαμπονοκασερόπιτα. Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το αυγό και το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τα χτυπάμε με σύρμα να γίνουν κρέμα. Στρώνουμε πολύ τσαλακωμένο το χωριάτικο...