Ανοιχτή πίτα με γύρο αρνιού φέτα και σάλτσα πιπεριάς

Ανοιχτή πίτα με γύρο αρνιού φέτα και σάλτσα πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για το αρνί: Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, ανακατεύετε καλά και κρατάτε στην άκρη για 30 λεπτά. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνετε το αρνί και το σοτάρετε πολύ καλά για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να μαγειρευτεί.Για τη σάλτσα: Ψιλοκόβετε...