Όταν τα ζυμαρικά σας βράσουν , μην χύνετε το νερό! Κρατήστε λίγο και προσθέστε το στην σάλτσα των ζυμαρικών σας. Θα σας δώσει μια πλούσια και κρεμώδη σάλτσα χωρίς να προσθέσετε άλλα υγρά.
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα για όλη την παρέα Απλώστε μια μεμβράνη στη φόρμα για κέικ και αφήστε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνατε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί τελείως. Δυναμώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσει σιρόπι για 5-7 λεπτά ανακατεύοντας.Ενώ...