Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Βάζετε στη γυάλα του πολυμίξερ το αλεύρι με το πιπέρι και το βούτυρο και τα χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα με διακεκομμένες κινήσεις του μοτέρ, μέχρι το μίγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Βήμα 2 Προσθέτετε το τυρί και το χτυπάτε για λίγο, με μερικές διακεκομμένες κινήσεις του...