Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για το σπιτικό χωριάτικο φύλλο Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τρίβουμε με τα δάχτυλα να βραχεί το αλεύρι. Όσο περισσότερη ώρα αφήσουμε το ελαιόλαδο να ποτίσει το αλεύρι, τόσο πιο ωραίο θα γίνει το φύλλο μας. Κάνουμε λακκούβα στη μέση...