Μαστιχάτη κρέμα ανθότυρου με σάλτσα από ξερά σύκα

Μαστιχάτη κρέμα ανθότυρου με σάλτσα από ξερά σύκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο και το ανακατεύετε με τη μαστίχα μέχρι να λιώσει. Το αφήνετε να κρυώσει.Διαλύετε τη ζελατίνα σε ½ φλιτζάνι κρύο νερό, την ανακατεύετε με ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και την αφήνετε να κρυώσει εντελώς.Χτυπάτε στο μίξερ το ανθότυρο με τη ζάχαρη, το γιαούρτι, τη...