Πικάντικη αγγουρόσουπα με γιαούρτι και δυόσμο

Πικάντικη αγγουρόσουπα με γιαούρτι και δυόσμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Πλένετε και ξεφλουδίζετε τα αγγούρια. Τα κόβετε κατά μήκος στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαιρείτε τα σπόρια. Ψιλοκόβετε τη σάρκα και τη ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το ζωμό λαχανικών και το δυόσμο. Πολτοποιείτε πολύ καλά τα υλικά, μέχρι να πάρετε ένα λείο μίγμα.Αλατίζετε,...