Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Βήμα 2 Χτυπάτε σε ένα μεγάλο μπολ τα ασπράδια μέχρι να αφρίσουν και ύστερα προσθέτετε τμηματικά το ψιλό αλάτι, το θαλασσινό χοντρό αλάτι και τέλος το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.Βήμα 3 Βάζετε τον άνηθο και...