Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λατρεύω το μήλο! Ψητό,μηλόπιτα,κέικ είτε με σταφίδες είτε με κανέλα…απλά τρελαίνομαι!
Θυμήθηκα λοιπόν τα παιδικά μου χρόνια που έφτιαχνε η νονά μου μια καταπληκτική κομπόστα. Αυτό το άρωμα του μήλου με την κανέλα και το σιρόπι είναι ανεπανάληπτο!
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα...