Κρητικό σφουγγάτο με κολοκυθάκια και ξινομυζήθρα

Κρητικό σφουγγάτο με κολοκυθάκια και ξινομυζήθρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Funky Cook - Food Blogger
Σε ένα μπολ βάζετε τις πατάτες και τις λιώνετε με ένα πιρούνι.Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τις πατάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και τον δυόσμο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Χαμηλώνετε λίγο τη φωτιά αν χρειαστεί. Προσθέτετε τα...