Μάφιν με κακάο και άρωμα πορτοκάλι

Μάφιν με κακάο και άρωμα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
1.Σε βαθύ μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, το κακάο, τη βανίλια.2.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και την καστανή  ζάχαρη fytro για να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το αυγό. Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και το ξινόγαλα μέχρι να φτιάξουμε έναν ομοιογενή χυλό.3....