Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τη μακαρονόπιτα με πένες και χειροποίητο φύλλο, πρώτα βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, τ’ αυγά (τα ολόκληρα και τον κρόκο), το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Τα χτυπάμε όπως το κέικ. Λίγο λίγο ρίχνουμε ρίχνουμε το αλεύρι (ίσως να μην το πάρει όλο) μέχρι η ζύμη...