Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 °c. Σε κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε αμέσως την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη το μείγμα να κρυώσει.Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 5 λεπτά...