Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Χειμωνιάτικη λαχταριστή πίτα σουφλέ! Ψήνετε στο φούρνο αλλά αν έχετε τζάκι ακόμα καλύτερα Για τη γέμιση Πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα και τα στραγγίζουμε καλά.Τα ψιλοκόβουμε και τα αλατίζουμε. Τα τρίβουμε με τα χέρια να ιδρώσουν και τα αφήνουμε έτσι για 15 λεπτά.Τα στύβουμε σφιχτά...