Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Το κλασικό γλυκό αλλά με λευκή και μαύρη σοκολάτα… Βγάζουμε το φύλλο σφολιάτας από το ψυγείο και το αφήνουμε να ξεπαγώσει.Μόλις ξεπαγώσει,το τοποθετούμε και το απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι τρυπάμε το φύλλο σε κάποια σημεία.Προθερμαίνουμε το φούρνο.Το...