Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C και βουτυρώνετε τη βάση και τα πλευρά μιας φόρμας με ελατήριο διαμέτρου 23-25 εκ. Βήμα 2 Λιώνετε την άσπρη σοκολάτα σε μπεν μαρί (σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει).Kρούστα: Βήμα 1 Αναμιγνύετε σε ένα...