Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ΄ αυτό το γλυκό! Χωρίζουμε τους κρόκους των αβγών από τα ασπράδια, ρίχνουμε τους κρόκους σε ένα μπολ και βάζουμε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ.Κατόπιν χτυπάμε τα ασπράδια στη γρήγορη ταχύτητα, ρίχνουμε τη ζάχαρη σιγά σιγά και χτυπάμε, μέχρι να...