Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Στον κάδο του μίξερ βάζετε όλα τα υλικά για το φύλλο και ζυμώνετε με τον γάντζο για 3-4 λεπτά. Ακουμπάτε τη ζύμη σε καθαρή επιφάνεια εργασίας και τη χωρίζετε σε 4 ισόποσα ζυμάρια. Τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε να σταθούν. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε μπόλικο νερό...