Σαλάτα από φιδέ με σάλτσα κάππαρης και μυρωδικά

Σαλάτα από φιδέ με σάλτσα κάππαρης και μυρωδικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκος Καραθάνος
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε μπόλικο νερό, αλατίζετε και βράζετε τον φιδέ, χωρίς να λιώσει. Τον στραγγίζετε και μόλις κρυώσει τον ανακατεύετε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.Για τη σάλτσα κάππαρης: χτυπάτε δυνατά σε ένα μπλέντερ τα 150γρ. κάππαρης με τον...