Χοιρινές πανσέτες στο τηγάνι με λεμόνι και ρίγανη

Χοιρινές πανσέτες στο τηγάνι με λεμόνι και ρίγανη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σωτήρης Ευαγγέλου
Βάζετετις πανσέτες σε ένα μεγάλο μπολ και τις αλατοπιπερώνετε καλά. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, στρώνετε μέσα τις πανσέτες τη μία δίπλα στην άλλη (αν χρειαστεί τις ψήνετε σε δύο δόσεις).Τις ψήνετε από τη μία πλευρά για 3-4 λεπτά,...