Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Για το γλυκό σαλάμι με μπισκότα και ζαχαρούχο γάλα, βάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνουμε μέσα το κακάο. Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να γίνει...