Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C και βάζετε σε 3 δισκάκια με 6 βαθουλώματα για μάφιν από 1 χάρτινο μικρό φορμάκι για μικρά κέικ (χωρητικότητας 1/3 φλ. περίπου) σε κάθε βαθούλωμα.Βάζετε την ψιλοκομμένη σοκολάτα με το νερό σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά και την...