Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για να φτιάξουμε το κατσικάκι αυγολέμονο, πρώτα ξεπλένουμε το κρέας ν’ απομακρύνουμε τα κοκαλάκια απ’ το ταλιάρισμα.Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε σε μπόλικο νερό για 15΄. Τα στραγγίζουμε. Σε πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο, σε μέτρια προς...