Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Ψιλοκόβουμετα cranberries, τις σταφίδες, τα βερίκοκα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κονιάκ, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο, τα αυγά, τη μαγιά, τη ζάχαρη,...