Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
70 Σουδάκια Για την ζύμη4 αυγά200 ml νερού80 γρ. Βουτύρου130 gr αλεύρι 00*1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη1 πρέζα αλάτι1 βάζο από βύσσινα Για την κρέμα4 κρόκους100 γραμμάρια ζάχαρης50 gr αλεύρι500 ml γάλακτος Εκτέλεση Αρχίζουμε προετοιμάζοντας τη ζύμη για τα “ Σου”,...