Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ξεκινάμε τη ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κρούστας, τρίβωντας σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά ή τα ψιλοκόβοντάς τα σε κυβάκια. Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.Διαλύουμε (ψιλοκόβουμε) 4 φύλλα, τα προσθέτουμε στα τυριά και τα...