Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα σοτάρουμε καλά, βάζουμε και τον κιμά, τα ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς, προσθέτουμε και την πιπεριά, το αλάτι ,το πιπέρι,σβήνουμε την φωτιά και βάζουμε στο τέλος το...