Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τη Ρουμελιώτικη αυγόπιτα χτυπάμε πρώτα τα αυγά με το γάλα και το 1/2 φλ. ελαιόλαδο. Τρίβουμε πιπέρι.Θα χρησιμοποιήσουμε ταψί 34 ή 36 εκ. Το λαδώνουμε, απλώνουμε το πρώτο χωριάτικο φύλλοελαφρά σουρωμένο (να εξέχει από τα τοιχώματα). Ραντίζουμε με λίγο λάδι. Στρώνουμε το...