Κοτόπουλο Με Βίδες Και Σάλτσα Γιαουρτιού Μουστάρδας

Κοτόπουλο Με Βίδες Και Σάλτσα Γιαουρτιού Μουστάρδας

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
συνταγής Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο, με χοντρό αλάτι νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Κρατάτε κατά μέρος 1 φλιτζάνι (200 ml) από το νερό τους, τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά. Διαλύετε το κύβο κότας μέσα στο νερό από τα...