Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
συνταγής Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο, με χοντρό αλάτι νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Κρατάτε κατά μέρος 1 φλιτζάνι (200 ml) από το νερό τους, τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά. Διαλύετε το κύβο κότας μέσα στο νερό από τα...