Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε τις μερίδες χοιρινού και αρνιού, να κάνουν ελαφριά κρούστα. Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε καλά τον πάτο της κατσαρόλας με μια ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.Σβήνουμε με το λεμόνι και προσθέτουμε νερό ίσα που να μισοσκεπάσει το κρέας. Αφήνουμε να...